7 november 2016

Facebook

Opvoedplus Facebook Feed

Gastouders gezocht!
Wij hebben een aantal gezinnen die op zoek zijn naar een gastouder aan huis.
Zowel voor volledige dagopvang (8 - 10 uur p.d.) als voor halve dagen (4- 6 uur p.d.). Combineren van gezinnen is mogelijk.
Interesse? Stuur je CV met motivatie naar info@opvoedplus.nl
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Gastouderbureau Opvoedplus Den Haag

Onze nieuwste Gastouderopvang bevindt zich in de buurt Nieuw Waldeck, buurt Mozartlaan. Christa heeft op meerdere dagen nog plekjes vrij! Ze werkt met VVE (voor- en vroegschoolse educatie) en heeft veel ruimte om de kinderen zowel binnen als buiten lekker te laten spelen. Interesse? Bel Opvoedplus op 0629622648 voor meer info.Heerlijk samen een dagje wennen. Vers fruit eten met wat te drinken, spelen in de box en gewandeld. ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Gastouderbureau Opvoedplus Den Haag

Maandag 4 december is het zo ver!
Dan geven wij voor onze gastouders de workshop; Een sterke basis vanuit de gastouder.

Wij vragen allen aanwezig te zijn van 19.00 uur tot 21.15 uur. Tijdens deze workshop gaan we in op concreet handelen dat passend is bij onze visie van positief opvoeden en richten we ons op de wettelijke wijzigingen in de kinderopvang die invloed hebben op gastouderopvang. Ook is er ruimte om casussen vanuit de praktijk te bespreken, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. We rekenen op jullie komst en kijken uit naar een leerzame, maar vooral gezellige avond.
Tot dan! Nadine en Irina
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648