18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

  • Kinder-EHBO diploma (of bereid deze te halen)
  • Diploma van een kindgerelateerde studie
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Rijbewijs is een pré

Op dit moment hebben we de volgende aanvragen voor naschoolse opvang openstaan:

  • Voor een gezin in de wijk Vroondaal (nabij Kijkduin) zoeken we een lieve, consequente en proactieve gastouder voor de maandag, dinsdag en donderdag. Hun twee dochters van 7 en 9 jaar (die naar de International School gaan) spreken zowel Nederlands als Engels. De wens van de ouders is dat de gastouder in beide talen (liefst ook nog Frans) met de kinderen kan communiceren, hen kan helpen bij huiswerk, activiteiten onderneemt en/of de kinderen bij naschoolse activiteiten begeleidt. Muzikaliteit is een pré!
  • Een gezin in Den Haag (randje Wassenaar) zoekt een stoere, gezellige, actieve en consequente gastouder voor naschoolse opvang van hun zoon en dochter op de maandag, dinsdag en donderdag. De kinderen nemen vaak vriendjes mee naar huis. Het gezin heeft een hondje. Rijbewijs is een pré!
  • Voor een gezin met een jongen en meisje (5 en 7 jaar) zoeken we een lieve, consequente gastouder die de sociale vaardigheden van de kinderen op een positieve manier weet te stimuleren. Het gaat om de dinsdag en donderdag van 14.45 tot ongeveer 18.00.
  • Voor een gezin met wat oudere kinderen (groep 7 en brugklas) zoeken we een gastouder voor de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van ongeveer 14.30 tot 18.30 (soms 19.00). De wens is een lief, warm persoon die consequent is en overwicht heeft, maar het tegelijkertijd leuk vindt om het gezellig te maken met de kinderen (en evt. vriendjes). Het gezin heeft een kat. Rijbewijs is een pré!

Voor de volgende gezinnen zijn we op zoek naar gastouders voor Dagopvang:

  • Een (expat-)gezin in Wassenaar zoekt een Engelssprekende gastouder voor voor- en naschoolse opvang. Een rijbewijs en auto zijn gewenst voor ophalen en brengen van de kinderen. Het gaat om zo’n 15 tot 20 uur per week.
  • In de wijk Benoordenhout (Den Haag) zoeken we voor een gezin met drie kinderen een gastouder die de maandag en vrijdag en (later eventueel) dinsdag dagopvang kan bieden. De oudste twee kinderen (8 en 6 jaar) gaan naar school, de jongste (2 jaar) is de hele dag thuis. Er wordt verwacht dat je actief en ondernemend bent, de kinderen waar nodig begeleidt in naschoolse activiteiten, kookt en af en toe een boodschap of een wasje wilt doen.

 

Indien je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648