18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

 • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
 • Kinder-EHBO diploma (of bereidheid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

 • Rijswijk 28+ uur
  Voor een gezin in Rijswijk zijn we per 1 september opzoek naar een spontane gastouder met ervaring en pit! Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 8, meisje van 6 jaar, jongen van 4 jaar en baby van een 2 maanden. De opvang dagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. In de vakanties heeft dit gezin geen opvang nodig, wel is dit bespreekbaar. De school van de kinderen is op loopafstand. 
  Ben jij de gastouder die plezier in haar werk heeft, ruimte geeft aan de kinderen en een echte aanpakker is?
 • Regentessekwartier 18+ uur
  Voor een gezin in het Regentessekwartier zijn we per direct opzoek naar een lieve/zorgzame gastouder met ervaring met baby’s . Het gezin bestaat uit een jongen van 4 en een meisje (baby) van een paar maanden. Opvang dagen zijn maandag en donderdag, met gewenste flexibiliteit.
 • Wassenaar 10+ uur
  voor een gezin in Wassenaar zijn we  per direct opzoek naar een gastouder voor na schoolse opvang. het gezin bestaat uit vader, moeder een meisje van 6 jaar en een jonge van 4 jaar en een hond! Rijbewijs is een pre.
 • Centrum 30+ uur
  Het gezin bestaat uit ouders en drie kinderen. Een jongen van 5, een meisje van 3 en een jongen van 1,5 jaar oud. Ze zoeken iemand voor de maandag, dinsdag/donderdag en vrijdag. Start van de opvang is het liefst zo snel mogelijk. Het gezin woont vlak bij het centrum, met de bakfiets kun je er op uit.
 • Bomenbuurt 30+ uur
  Voor een gezin in de bomenbuurt zijn we per oktober opzoek naar een gastouder voor twee/drie dagen in de week. Het gezin bestaat uit moeder,vader, een meisje van 8 jaar, een jongen van 5 en een jongen van een paar maanden. De opvang dagen zijn maandag en donderdag en vrijdag.
  Het is een Engels gezin. Ze willen graag een gastouder die goed Nederlands spreek, zodat de kinderen de taal goed leren. De kinderen zitten op de european school waar ze ook opgehaald moeten worden.
 • Belgischpark 10 uur
  Voor een gezin in het Belgischpark zijn we per direct opzoek naar een lieve gastouder voor de vrijdagen. Het gezin bestaat uit moeder,vader, en drie gezellige meiden van 9, 7 en 5 jaar oud. Het is een liefdevol gezin die hun kinderen op een rustige en positieve manier opvoeden.
 • Wassenaar 15+ uur
  Voor een gezin in Wassenaar zijn wij opzoek naar een lieve gastouder voor na schoolse opvang. Het gezin bestaat uit vader,moeder, een jongen van 9 jaar, een jongen van 8 jaar en een meisje van 5 jaar. De opvang dagen zullen op maandag, dinsdag en donderdag plaatsvinden van 14:45 tot 18:00. Meer uur is bespreekbaar. De kinderen moeten van school worden opgehaald en vervolgens eventueel naar sport worden gebracht, gewoon lekker naar huis of een andere leuke activiteit.
 • Wassenaar 30+ uur
  Voor een gezin in Wassenaar zijn wij opzoek naar een lieve gastouder. Het gezin bestaat uit vader,moeder en vier kinderen. Drie broers van 5,7 en 9 jaar en een zusjes van 1 jaar. De opvang dagen zullen op dinsdag, woensdag en donderdag plaatsvinden van ongeveer 7:30 tot 17:30. Ouders zijn arts dus tijden kunnen nog wel eens uitlopen. Flexibiliteit is daarom gewenst.
 • Den Haag 30+ uur
  Voor een gezin in Den Haag zijn wij per 16 november opzoek naar een lieve gastouder/nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een vrolijke tweeling van 1 jaar (jongens). De opvang dagen zijn maandag,dinsdag en donderdag van ongeveer 8:30 tot 18:00. Tijdens de opvang wordt er aan het ritme van de jongens gehouden zoals slaapjes en flesjes. Lekker veel naar buiten en interactie tussen de kinderen en de gastouder.
 • Bomenbuurt 30+ uur
  Voor een liefdevol gezin in Den Haag , in de gezellige bomenbuurt, zijn wij per eind oktober op zoek naar een gastouder/nanny.
  De opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 08.00- 18.00 uur. Het gaat om twee pasgeboren meisjes. Ervaring met baby’s is gewenst. Het is belangrijk de kinderen te stimuleren in de ontwikkeling en lekker met ze naar buiten te gaan. Het gezin zoekt een positief, ondernemend en lieve gastouder.
 • Naaldwijk 30 + uur
  Voor een gezin in Naaldwijk zoeken we vanaf 1 november een vrolijke, actieve en lieve gastouder/ nanny/ pedagogisch medewerker. Het gezin bestaat uit ouders, twee schoolgaande kinderen van 13 en 9 jaar en een meisje van 3 jaar en een baby van een half jaar. Opvangdagen zijn de maandag, dinsdag, donderdag van 7:15 tot 17:30 uur. Het is belangrijk dat je de kinderen als individu ziet en graag bezig bent met de ontwikkeling van verschillende leeftijden.
 • Voorburg 28+ uur
  Voor een gezin in Voorburg zoeken we een vrolijke, actieve en lieve gastouder/ nanny/ pedagogisch medewerker.Het gezin bestaat uit ouders, twee schoolgaande jongens van 5 en 7 jaar en een meisje van 3 jaar en een newborn baby. Ouders zouden het liefst zo snel mogelijk beginnen. Opvangdagen zijn de dinsdag, donderdag en vrijdag. Dagen kunnen eventueel veranderd worden. Ben jij graag bezig met de ontwikkeling van verschillende leeftijden en weet jij van aanpakken? 


Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken via mail, WhatsApp of door te bellen naar 06-29622684.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648