18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

 • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
 • Kinder-EHBO diploma (of bereidheid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

 

 • Voor een gezin in Leidschendam zijn wij opzoek naar een lieve gastouder. Het gaat om de maandag en woensdag na school.

  Dit gezin bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Een meisje van 8 jaar, een jongen van 4 jaar en de jongste is een meisje van net 3 jaar. Dit gezin is ontzettend warm en lief. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om de kinderen te leren kennen. De tijden zijn maandag van 15:00 uur tot 18:30 en woensdag van 12:00 uur tot 18:30 uur. Het is de bedoeling dat de gastouder de kinderen uit school haalt en er vervolgens een gezellige middag van maakt! De jongste moet bij het kinderdagverblijf worden opgehaald. Dit is dicht bij de school.

  De kinderen zitten in het Benoordenhout op school. Het is dus het handigste als de gastouder een auto heeft om de kinderen op te halen. Het gezin heeft wel een bakfiets die je tot je beschikking hebt.

  Dit gezin is zeker de moeite waard om te ontmoeten! Het gezin heeft vanaf februari opvang nodig.

 • Ypenburg
  Voor een gezin in Ypenburg (nieuwbouwwijk) zijn we opzoek naar leuke gastouder. Het gezin bestaat uit vader en twee kinderen van 4 en zes jaar. De uren zijn flexibel. Door de weeks is het de bedoeling dat de kinderen van school worden opgehaald. Vervolgens lekker thuis vermaken of naar buiten. Vader heeft ook in het weekend hulp nodig. De dagen zijn daarom flexibel.Vader vindt het belangrijk dat je als gastouder oog hebt voor zijn kinderen en vooral lief bent.
 • Valkenboskwartier
  Voor een gezin in het Valkenboskwartier Den Haag, zijn we opzoek naar een gastouder voor twee kinderen. Het gaat om 2 dagen in de week. Maandag van 12:00 tot 17:00 uur. en dinsdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Het gezin zoekt iemand die oog heeft voor de behoefte van de kinderen. En haar opvoedmethoe daar op kan aanpassen. Flexibel zijn en een positieve manier van opvoeden vinden zij belangrijk.Ze wonen in een erg leuke Centrale wijk in Den Haag. De kinderen zijn net 3 en 5 jaar. vanaf november 2022 gaat het jongste gastkind naar school. Het gezin zoekt iemand die een langere tijd als gastouder bij hun wilt werken. De tijden vanaf 2022 zulle anders zijn door dat beide kinderen naar school gaan. Moeder is hier flexibel in (minimaal 5 uur per dag).Het gezin vindt het fijn als de gastouder pro-actief is en lief in de omgang met de kinderen. Iemand die stevig in haar schoenen staat en enige ervaring heeft.
 • Pijnacker
  Voor een liefdevol gezin in Pijnacker, zijn wij per januari op zoek naar een gastouder/nanny. De opvangdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 13:00 -18:00 uur. (De dagen mogen in overleg).Het gaat om een vrolijke actieve tweeling van bijna drie jaar oud (jongetjes). Ontdekken, ontwikkelen, buitenspelen, interactie, ervaren en vooral ook veel plezier zijn belangrijk voor de tweeling. Voor hun toekomstige gastouder/nanny is het gezin op zoek naar iemand die ondernemend en betrokken is en zich thuis voelt binnen het gezin. Ook wordt het gestimuleerd om mee te denken over de opvoeding en ervaringen te delen. In hun opvoeding staat het stimuleren van de persoonlijk ontwikkeling van de tweeling door een positieve benadering centraal, maar ook het stellen van duidelijk kaders.
 • Centrum 10 uur
  Gastouder/ Pedagogisch medewerker gezocht, Vrijdagen. Voor een gezin met drie kinderen. twee jongens van 3 en 6 jaar en een meisje van 4 jaar. Centrum Den Haag.Voor het gezin in Den Haag centrum zijn we op zoek naar een ervaren, positieve gastouder/nanny. Het gezin heeft al een gastouder op de andere dagen, nu zoeken ze er iemand bij voor de vrijdag. Ze kunnen tien uur per dag bieden. Ze wonen in een nieuwbouwwijk in de stad. De kinderen worden met de elektrische bakfiets naar school gebracht en gehaald. Fijn als je hier al ervaring mee hebt. Verder zijn ze duidelijk in communicatie en flexibel. Ze zoeken een ervaren gastouder.
 • Kijkduin, Den Haag 30 uur
  Voor een gezellig en warm gezin zijn we opzoek naar een ervaren, lieve gastouder. Het gezin bestaat uit moeder, vader, zoon (4) en een drieling van 6 maanden oud. De opvangdagen zijn dinsdag , woensdag en donderdag van 8:00 uur tot 18:00 uur, enige flexibiliteit in deze dagen zou fijn zijn.
 • Benoordenhout 10+ uur, BSO
  Voor een gezin in het Benoordenhout zijn we opzoek naar een gastouder voor na schoolse opvang. het gaat om de dinsdag van 14:45 tot 18:15 uur en woensdag van 12:15 tot 18:15 uur. Het gezin bestaat uit mama, papa en twee meisjes van 6 en 8 jaar oud.
 • Wassenaar 10+ uur, na schools, BSO
  Voor een gezin in Wassenaar, omgeving bloemcampschool zijn we per direct op zoek naar een gastouder voor drie dagen in de week. Het betreft naschoolse opvang op de maandag, dinsdag en donderdag. 10,5 uur per week (meer is te bespreken).Het gezin heeft drie kinderen, van 9, 8 en 5 jaar. Ze willen graag een gastouder die een leuke middag verzorgt en eventuele openstaat voor naschoolse activiteiten.

Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken via mail, WhatsApp of door te bellen naar 06-29622684.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648