18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

  • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
  • Kinder-EHBO diploma (of bereid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG) 

Voor verschillende gezinnen zoeken we een gastouder voor naschoolse opvang.

  • Een gezin met drie kinderen in Marlot (Den Haag) zoekt een gastouder voor 3 middagen op maandag, dinsdag en donderdag (10-15 uur).
  • Een Expat-gezin (Engelstalig), wonende in Wassenaar zoekt voor hun twee kinderen een lieve gastouder met auto, die enigszins flexibel is (d.w.z. af en toe een uurtje langer blijven -in overleg- is geen probleem). Het gaat hier om de dinsdag, woensdag en donderdag, in totaal zo;n 10-15 uur per week.
  • Een gezin in Benoordenhout (Den Haag) zoekt voor hun twee kinderen van 6 en 8 jaar een gastouder voor de maandag, dinsdag en donderdag.
  • Voor een gezin in Scheveningen zoeken we een Engelstalige gastouder voor twee meisjes van 3 en 7 jaar, beide gaan naar de Franse school en moeten hier worden opgehaald met de bakfiets. Er is opvang nodig op de woensdag (vanaf 12.00) en vrijdagmiddag (vanaf 14.30).
  • Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

  • Voor een gezin in Wassenaar zoeken we een lieve, consequente gastouder voor twee kinderen van 3 maanden en 4 jaar. Het gaat om de donderdag en op termijn komt de maandag erbij.
  • Voor een Expat-gezin in Benoordenhout zoeken we een gastouder die redelijk Engels spreekt, voor een pasgeboren tweeling. Dit gezin zoekt iemand voor twee of drie dagen, werkdagen kunnen in overleg worden gepland.

Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648