18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

 • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
 • Kinder-EHBO diploma (of bereidheid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

 

 • Wassenaar 15 + uur
  Voor een gezin in Wassenaar zijn we opzoek naar een fijne gastouder. Voor nu heeft het gezin alleen in de middag opvang nodig. Wanneer de baby geboren is zullen de tijden veranderen en hebben zij de hele dag opvang nodig. De maand juni is er geen opvang nodig ivm de kraamzorg. Het is ook mogelijk om pas na de geboorte van de baby te beginnen. De startdatum is dus bespreekbaar.
  Het is een fijn en warm gezin. Ze wonen in een fijne omgeving met veel speeltuinen. De school van de kinderen is op loopafstand.
 • Wassenaar 25+ uur
  Voor een gezin in wassenaar zijn we opzoek naar een fijne nanny/gastouder/ pedagogisch medewerker. Het gezin bestaat uit papa, mama en twee kinderen. Het gezin verwacht in juli een 3e kind.De opvangdagen zijn maandag van 9:00 tot 17:30 uur dinsdag 11:50 tot 17:30 uur, en donderdag van 9:00 tot 17:30. Het jongste kind gaat op dinsdag naar de peuterspeelzaal, hier moet zij ook opgehaald worden. In november wordt zij 4 jaar, vanaf dan gaat zij naar de basisschool en zal zij het zelfde ritme hebben als haar zus.
 • Vroondaal 26+ uur
  Voor een gezellig en warm gezin zijn we opzoek naar een leuke ondernemende gastouder. Het gezin bestaat uit moeder, vader, 2 dochters van 9 en 6 jaar en een zoon van 1 jaar. De opvangdagen zijn dinsdag en donderdag van 8:00 uur tot 18:00 uur en vrijdag van 9:00 uur tot 15:00 uur. Het gezin woont in Vroondaal. Het is belangrijk dat je met de auto kan komen. Ook is het fijn als je op een bakfiets kan fietsen zodat je leuke dingen kan gaan doen met de kinderen.
 • Benoordenhout 19+ uur
  Voor een gezin in het Benoordenhout zijn we opzoek naar een ervaren gastouder. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 4 kinderen. Een tweeling van 5, een meisje van 3 jaar en de oudste zoon van 7 jaar. Op maandag is er de hele dag opvang nodig. Op dinsdag en woensdag halve dagen.
 • Wassenaar 10+ uur
  voor een gezin in Wassenaar zijn we  per direct opzoek naar een gastouder voor na schoolse opvang. het gezin bestaat uit vader, moeder een meisje van 6 jaar en een jongen van 4 jaar en een hond! Rijbewijs is een pre. De opvang zal plaats vinden op donderdag en vrijdag.
 • Wassenaar 10+ uur, na schools
  Voor een gezin in Wassenaar, omgeving bloemcampschool zijn we per direct op zoek naar een gastouder voor drie dagen in de week. Het betreft naschoolse opvang op de maandag, dinsdag en donderdag. 10,5 uur per week (meer is te bespreken).Het gezin heeft drie kinderen, van 9, 8 en 5 jaar. Ze willen graag een gastouder die een leuke middag verzorgt en eventuele openstaat voor naschoolse activiteiten.
 • Benoordenhout 9,5 uur, na schools
  Voor een gezin in Benoordenhout, Den Haag zijn we per direct op zoek naar een gastouder voor twee dagen in de week. Het betreft naschoolse opvang op de maandag en woensdag. Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee meiden van 8 en 6 en een jongen van 3. De jongen van 3 heeft een zonde, hier hoeft de gastouder verder niets mee. Voor nu is dit gezin opzoek naar na schoolse opvang. Op woensdag van 12:00 tot 18:15 en maandag van 14:00 tot 18:15. Zodra de jongste 4 jaar is, zal er op woensdag de hele dag opvang nodig zijn. Ze willen graag een gastouder die open is in de communicatie. De kinderen hebben naschoolse activiteiten waar ze op de fiets heen gaan met de gastouder.
 • Wassenaar 30 + uur
  Voor een gezin in Wassenaar zijn we per juli of oktober (in overleg) opzoek naar een gastouder. Het gaat om drie dagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag. Dit komt neer op ongeveer 30 uur in de week. Het gezin woont in de omgeving Bloemcampschool.
  Het gezin bestaat uit Papa, mama, jongen 1 jaar, jongen 3 jaar, pasgeboren baby juli, en de hond (teckel).In september gaat het gezin een maand op vakantie. Per oktober is dit gezin opzoek naar een gastouder / nanny / pedagogisch medewerkster voor langere periode. Eerder beginnen mag, alleen de maand september wordt niet gewerkt.Ze willen graag een gastouder die open is in de communicatie, ervaren, actief en lief.
 • Vogelwijk, 13+ uur
  Voor een gezin in de vogelwijk zijn wij per direct opzoek naar een lieve zorgzame nanny/gastouder. Dit gezin zoekt een gastouder voor hun baby van 7 maanden. De schoolgaande kinderen hebben geen opvang nodig. De opvangdagen zijn maandag en dinsdag van 8:30 tot 15:00 uur.
 • Delft 25 uur

  Voor een (Engels talig) gezin in Delft zijn we per direct opzoek naar een gastouder voor een kindje van 3 maanden. Het gaat om drie hele dagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag. Moeders werkschema is nog niet definitief dus dagen kunnen nog veranderen.

  Ze zoeken een gastouder die voldoende Engels spreekt om met ouders te communiceren. Tegen het gastkind pas Nederlands gesproken worden. Het is een leuk en warm gezin!

  Ze willen graag een gastouder die open is in de communicatie, ervaren, actief en lief.


Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken via mail, WhatsApp of door te bellen naar 06-29622684.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648