18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

 • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
 • Kinder-EHBO diploma (of bereidheid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

 • Op het randje van Den Haag/Wassenaar hebben we een aanvraag voor een gezin met twee jongens (de oudste 7 jaar, de jongste 5 maanden oud). Hun wens is een lieve, spontane, actieve gastouder voor twee of drie dagen van 08.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Opvangdagen zijn maandag, dinsdag en/of donderdag. Ouders zijn vrij flexibel, er is dus veel overleg mogelijk wat betreft (aantal) dagen.
 • Een gezin in Bezuidenhout zoekt een lieve, enthousiaste gastouder voor hun twee schoolgaande jongens (6 en 8 jaar) en hun dochter van 2 jaar. De kinderen moeten van school en peuterspeelzaal worden gehaald, waardoor de opvang zal starten om 11.30 uur en gewenst is tot ongeveer 18.00 uur. Het gaat om twee of drie dagen. Start is z.s.m.
 • In de vruchtenbuurt Den Haag zoeken we een lieve, spontane gastouder voor 2 jongens. De oudste is 5 de jongste is 2 maanden oud. Ze hebben iemand nodig op de woensdag en donderdag.
 • Voor een ander gezin in Benoordenhout zoeken we een lieve gastouders voor een tweeling (twee meisjes) van 1 jaar oud. Het gaat om de maandag, dinsdag en donderdag voor zo’n 10 uur per dag. Voorkeur gaat uit naar iemand die naast Nederlands, ook goed kan communiceren in Frans en/of Engels. Start is z.s.m.
 • Voor een gezin in Naaldwijk zoeken we een gastouder vanaf eind maart 2020. Het gezin heeft een jongen van 4 en een pasgeboren baby. Ze hebben iemand nodig op maandag, dinsdag en donderdag
 • In Wassenaar zoeken we voor een gezin met twee kinderen (meisje van 5 en een meisje van 2) een gastouder voor de  woensdag, voor in ieder geval 5 maanden.
 • Voor een expat gezin in nieuwbouwdeel van Duindorp zoeken we een gastouder voor 3 dagen per week. Het gezin heeft twee schoolgaande meiden en een baby van 8 maanden oud. Dagen in overleg. Engels spreken is een eis.
 •  Een gezin in de bloemenbuurt, tegen meer en bos aan zoeken een gastouder voor de dinsdag. Hun kinderen zijn 5, 3 en 4 maanden oud. Moeder werkt in het onderwijs, daarom overleg over werken in vakanties.

Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken via mail, WhatsApp of door te bellen naar 06-29622684.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648