18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

  • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
  • Kinder-EHBO diploma (of bereidheid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:.

  • In het centrum van Den Haag zoeken we voor een gezin met een jongetje van 4 jaar, een meisje van 2 jaar en een baby van 7 maanden een proactieve, positieve, zorgzame gastouder. Opvangdagen zijn de maandag, dinsdag en donderdag van ongeveer 08.00 uur tot 18.00 uur. Ingangsdatum is zo snel mogelijk.
  • In de wijk Benoordenhout (Den Haag) zoeken we voor een expat-gezin een proactieve, verantwoordelijke, positieve gastouder (basis Engelssprekend, vloeiend is niet vereist) voor hun twee dochters van 4 en 1 jaar. Het gaat in principe om de maandag, dinsdag en woensdag, maar dagen zijn eventueel flexibel.
  • Een ander gezin in Benoordenhout zoekt een gastouder voor hun twee kinderen (derde is op komst) voor de maandag, dinsdag en donderdag (liefst 3 dagen, 2 dagen is te overleggen).
  • In Scheveningen hebben we een aanvraag voor een gezin met een baby (momenteel 1 maand oud) voor 2 a 3 dagen per week, zo’n 6 uur per dag. Het gezin zoekt tijdelijk een gastouder (vanaf april – september) met een goede Engelse spreekvaardigheid.
  • Voor een ander gezin in Scheveningen zoeken we een gastouder voor een pasgeboren baby’tje voor zo’n 2 a 3 dagen per week.
  • Een gezin in Wassenaar, Kerkehout zoekt een gastouder vanaf mei 2019 voor hun drie kinderen van 5, 3 en 0 jaar. De oudste gaat naar school en moet daar met de bakfiets heen worden gebracht ’s ochtends en ’s middags worden opgehaald. Het gaat om de maandag en dinsdag en donderdag.
  • Voor een gezin in de wijk Marlot (Den Haag, randje Wassenaar) zoeken we een lieve gastouder voor naschoolse opvang voor drie middagen voor hun drie kinderen. Dagen in overleg.

Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken via mail, WhatsApp of door te bellen naar 06-29622684.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648