18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

 • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
 • Kinder-EHBO diploma (of bereidheid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

 • Benoordenhout 26+ uur
  Voor een gezin in het Benoordenhout zijn we per direct (!) opzoek naar een lieve, spontane en ervaren gastouder. voor 3 dagen per week. Gezin bestaat uit vader moeder, een dochter van 6 en een zoon van 9 maanden. Het gezin woont in het Benoordenhout. Ze zoeken een lieve ervaren gastouder die graag leuke dingen onderneemt.
 • Voorndaal 26+ uur
  Voor een lief en warm gezin zijn we opzoek naar een leuke ondernemende gastouder. Het gezin bestaat uit moeder, vader, 2 dochters van 9 en 6 jaar en een zoon van 1 jaar. De opvangdagen zijn maandag en donderdag van 8:00 uur tot 18:00 uur en vrijdag van 8:00 uur tot 14:00 uur. Het gezin woont in Vroondaal. Het is dus belangrijk dat je met de auto kan komen. Ook is het fijn als je op een bakfiets kan fietsen zodat je leuke dingen kan gaan doen met de kinderen.
 • Wassenaar 10+ uur
  voor een gezin in Wassenaar zijn we  per direct opzoek naar een gastouder voor na schoolse opvang. het gezin bestaat uit vader, moeder een meisje van 6 jaar en een jongen van 4 jaar en een hond! Rijbewijs is een pre. De opvang zal plaats vinden op donderdag en vrijdag.
 • Voorburg 10+ uur
  Voor een gezin in Voorburg zoeken we per direct een lieve ondernemende gastouder voor na schoolse opvang. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 4 kinderen. Een tweeling van 8 jaar, een jongen van 6 jaar en de oudste dochter van 12 jaar. De opvangdagen zijn donderdag en vrijdag van 14:00 uut tot 18:00 uur. De gastouder haalt de kinderen uitschool. De gastouder verricht waar nodig (en als er tijd is) licht huishoudelijk werk, zoals het doen van een boodschap, koken, de was opvouwen en de ruimte(s) die gebruikt wordt (worden) netjes achterlaten. Deze taken kunnen vooral verricht worden voordat de gastouder de kinderen van school haalt.
 • Wassenaar 10+ uur, na schools
  Voor een gezin in Wassenaar, omgeving bloemcampschool zijn we per direct op zoek naar een gastouder voor drie dagen in de week. Het betreft naschoolse opvang op de maandag, dinsdag en donderdag. 10,5 uur per week (meer is te bespreken).Het gezin heeft drie kinderen, van 9, 8 en 5 jaar. Ze willen graag een gastouder die een leuke middag verzorgt en eventuele openstaat voor naschoolse activiteiten.
 • Benoordenhout 9,5 uur, na schools
  Voor een gezin in Benoordenhout, Den Haag zijn we per direct op zoek naar een gastouder voor twee dagen in de week. Het betreft naschoolse opvang op de maandag en woensdag. Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee meiden van 8 en 6 en een jongen van 3. De jongen van 3 heeft een zonde, hier hoeft de gastouder verder niets mee. Voor nu is dit gezin opzoek naar na schoolse opvang. Op woensdag van 12:00 tot 18:15 en maandag van 14:00 tot 18:15. Zodra de jongste 4 jaar is, zal er op woensdag de hele dag opvang nodig zijn. Ze willen graag een gastouder die open is in de communicatie. De kinderen hebben naschoolse activiteiten waar ze op de fiets heen gaan met de gastouder.
 • Wassenaar, 30 uur
  Voor een gezin in Wassenaar zijn we per juli op zoek naar een gastouder voor 1,5 maand en per oktober wordt dit voortgezet op de lange termijn. Drie dagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag. Omgeving Bloemkampschool. Het gezin bestaat uit vader, moeder, en drie jongens van 3 jaar, 1 jaar en een pasgeboren baby. Ze willen graag een gastouder die open is in de communicatie, ervaren, actief en lief.


Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken via mail, WhatsApp of door te bellen naar 06-29622684.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648