18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

 • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
 • Kinder-EHBO diploma (of bereidheid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

 

 • Marlot
  Gastouder/nanny voor 26 uur in een leuk, spontaan gezin met 3 kinderen. Marlot, Den Haag, grens Wassenaar. Electrische bakfiets, uren in overleg af te stemmen. Voor een gezin in de wijk Marlot, Den Haag zijn we opzoek naar een fijne nanny/gastouder/ pedagogisch medewerker. Het gezin bestaat uit papa, mama en drie kinderen. Twee meiden (7 en 2) en een jongen (4). Het liefst starten ze zo snel mogelijk. De opvangdagen zijn maandag van 8.00 tot 18.00, dinsdag 11.30 tot 18.00 uur, en donderdag van 08.00- 18.00. Overleg over de uren is mogelijk, de ouders kunnen schuiven met de peuterspeelzaal. De oudste twee kinderen gaan naar school, en de jongste op dinsdag naar de peuterspeelzaal. Hier moet zij opgehaald worden. Wij streven naar een positieve manier van opvoeden en vinden het belangrijk dat al onze gastouders zich bij deze visie kunnen aansluiten. Tijdens een gesprek kunnen we hier meer informatie over geven. Wij vinden het als bureau belangrijk dat gastouders en ouders zich welkom en gehoord voelen.
 • Centrum 10 uur
  Gastouder/ Pedagogisch medewerker gezocht, Vrijdagen. Voor een gezin met drie kinderen. twee jongens van 3 en 6 jaar en een meisje van 4 jaar. Centrum Den Haag.Voor het gezin in Den Haag centrum zijn we op zoek naar een ervaren, positieve gastouder/nanny. Het gezin heeft al een gastouder op de andere dagen, nu zoeken ze er iemand bij voor de vrijdag. Ze kunnen tien uur per dag bieden. Ze wonen in een nieuwbouwwijk in de stad. De kinderen worden met de elektrische bakfiets naar school gebracht en gehaald. Fijn als je hier al ervaring mee hebt. Verder zijn ze duidelijk in communicatie en flexibel. Ze zoeken een ervaren gastouder.
 • Wassenaar 18+ uur
  Voor een gezin met een pasgeboren baby in Wassenaar, omgeving Wilhelminaplein zijn we opzoek naar een gastouder. Het gaat om twee dagen in de week. Het gezin bestaat uit 3 meiden, de jongste is half juni geboren.
  De huidige gastouder gaat stoppen, daarom is het gezin zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe gastouder voor twee dagen. Er wordt nu opvang afgenomen op donderdag en vrijdag, 18 uur. In overleg kan er geschoven worden met andere dagen. Overdag is de opvang alleen voor de baby, na school haal je de oudste twee op en maak je er een gezellige middag van. Het is een relaxed, vriendelijk gezin, je krijgt veel vrijheid en een pro-actieve houding wordt aangemoedigd.
  Startdatum: Zo snel mogelijk
 • Wassenaar 20 uur
  Voor een gezin in wassenaar zijn we opzoek naar een gastouder/ pedagogisch medewerker/ nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder een dreumes van bijna 2 en een baby van twee maanden. (twee jongens). Het gezin zoekt opvang per oktober voor donderdag en vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. het oudste gastkind moet om 12:00 van de peuterspeelzaal worden opgehaald. Het gezin heeft ook een lieve hond. Het zou fijn zijn als ook de hond af kan worden uitgelaten tijdens de opvang.
 • Belgisch park 26 + uur
  Voor een gezin in het Belgisch park in Den Haag zijn we opzoek naar een gastouder/nanny/pedagogisch medewerker.Het gezin bestaat uit vader, moeder, en 3 jongens van 10 en 6 jaar en een baby van 9 maanden.
  De opvang dagen zijn:
  Dinsdag van 10:00 tot 19:00 uur
  vrijdag van 10:00 tot 19:00 uur
  zaterdag van 11:00 tot 19:00 uur.
  Het gezin woont in een mooie buurt met veel groen. Het Westbroekpark is op loop afstand!
 • Naaldwijk 12 + uur
  Voor een gezin in Naaldwijk zijn we op zoek naar een lieve gastouder. De opvang dagen zijn dinsdag en woensdag van 08:00 -14:00 uur. meer dagen zijn mogelijk in overleg. Het gezin bestaat uit vader, moeder en twee kinderen van 4 en 1 jaar. Mama is zwanger van 3e kindje.
 • Wassenaar 18+ uur
  Voor een gezin in Wassenaar zijn we opzoek naar een fijne gastouder. De dagen zijn donderdag en vrijdag. De maand juni is er geen opvang nodig ivm de kraamzorg.  De startdatum is dus bespreekbaar.
  Het is een fijn en warm gezin. Ze wonen in een fijne omgeving met veel speeltuinen. De school van de kinderen is op loopafstand.
 • Wassenaar 25+ uur
  Voor een gezin in wassenaar zijn we opzoek naar een fijne nanny/gastouder/ pedagogisch medewerker. Het gezin bestaat uit papa, mama en twee kinderen. Het gezin verwacht in juli een 3e kind. Per december zijn de opvangdagen maandag, disndag en donderdag van 9:00 tot 17:30. Het jongste kind gaat op dinsdag naar de peuterspeelzaal, hier moet zij ook opgehaald worden. In november wordt zij 4 jaar, vanaf dan gaat zij naar de basisschool en zal zij het zelfde ritme hebben als haar zus.
 • Kijkduin, Den Haag 30 uur
  Voor een gezellig en warm gezin zijn we opzoek naar een ervaren, lieve gastouder. Het gezin bestaat uit moeder, vader, zoon (4) en een drieling van 3 maanden oud. De opvangdagen zijn dinsdag , woensdag en donderdag van 8:00 uur tot 18:00 uur, enige flexibiliteit in deze dagen zou fijn zijn. Het gezin woont in Vroondaal. Het is belangrijk dat je met de auto kan komen. Ook is het fijn als je op een bakfiets kan fietsen zodat je leuke dingen kan gaan doen met de kinderen.
 • Benoordenhout 19+ uur
  Voor een gezin in het Benoordenhout zijn we opzoek naar een ervaren gastouder. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 4 kinderen. Een tweeling van 5, een meisje van 3 jaar en de oudste zoon van 7 jaar. Op maandag is er de hele dag opvang nodig. Op dinsdag en woensdag halve dagen.
 • Wassenaar 10+ uur, na schools
  Voor een gezin in Wassenaar, omgeving bloemcampschool zijn we per direct op zoek naar een gastouder voor drie dagen in de week. Het betreft naschoolse opvang op de maandag, dinsdag en donderdag. 10,5 uur per week (meer is te bespreken).Het gezin heeft drie kinderen, van 9, 8 en 5 jaar. Ze willen graag een gastouder die een leuke middag verzorgt en eventuele openstaat voor naschoolse activiteiten.

Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Voor vragen kun je ons ook altijd bereiken via mail, WhatsApp of door te bellen naar 06-29622684.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648