18 februari 2016

Werken bij OpvoedPlus

Bij Opvoedplus zoeken we gastouders!

Veel gezinnen kiezen voor een gastouder vanwege de rust en flexibiliteit die het meebrengt.
Als gastouder ben je dagelijks bezig met het opvoeden en begeleiden van kinderen, en run je eigenlijk het gezin. De opvang vindt plaats bij het gezin thuis. In sommige gevallen wordt van je verwacht dat je licht huishoudelijk werk doet (zoals koken).

Om als gastouder te kunnen registreren, dien je in het bezit te zijn van;

  • Diploma van een kind- of zorggerelateerde studie
  • Kinder-EHBO diploma (of bereid deze te halen, kosten worden in de meeste gevallen vergoed)
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG) 

Voor een gezin in

Voor dagopvang zoeken we gastouders voor de volgende gezinnen:

  • Een gezin in de wijk Rustenburg-Oostbroek (Den Haag) zoekt een lieve gastouder voor een baby en een meisje van 3 jaar. Het gaat om de dinsdag, woensdag en vrijdag.
  • Voor een gezin in Wassenaar zoeken we een lieve, consequente gastouder voor een twee meisjes, de oudste is 4 jaar oud, de jongste 6 maanden. Het gaat om de donderdag en op termijn komt de maandag erbij.
  • Voor een gezin in Bezuidenhout, Den Haag zijn we op zoek naar een gastouder voor de maandag, dinsdag en donderdag. Het gaat om volledige dagopvang van drie kinderen, een jongen en een meisje van 3 en 1 jaar oud een jongetje van 4 maanden oud.
  • In de wijk Bezuidenhout zoeken we per 01 mei 2019 (of eerder) een gastouder voor maandag, dinsdag en donderdag voor een tweeling die nog geboren moet worden.
  • Een gezin in Wassenaar zoekt een gastouder vanaf mei 2019 voor hun drie kinderen van 5, 3 en 0 jaar. De oudste gaat naar school en moet daar met de bakfiets heen worden gebracht ’s ochtends en ’s middags worden opgehaald. Het gaat om de maandag en dinsdag en eventueel (op termijn) de woensdag erbij.

Ook zijn we op zoek naar gastouders voor naschoolse opvang. Dit gaat om drie of vier dagen (in overleg) van zo’n 4 á 5 uur per dag. We zijn op zoek voor verschillende gezinnen in (omgeving) Den Haag, onder andere in de wijk Marlot.

Als je interesse hebt in één van bovengenoemde vacatures, stuur dan je motivatie en CV naar info@opvoedplus.nl.

Naast de genoemde vacatures krijgen we regelmatig nieuwe aanvragen binnen, dus zijn we altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Stuur dus een open sollicitatie als je geïnteresseerd bent in het werken als gastouder.

Voor vragen over de gezinnen en/of aanvragen, kun je ook mailen of ons telefonisch bereiken.

Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648