9 November 2016

Facebook_EN

Opvoedplus Facebook Feed

Maandag 4 december is het zo ver!
Dan geven wij voor onze gastouders de workshop; Een sterke basis vanuit de gastouder.

Wij vragen allen aanwezig te zijn van 19.00 uur tot 21.15 uur. Tijdens deze workshop gaan we in op concreet handelen dat passend is bij onze visie van positief opvoeden en richten we ons op de wettelijke wijzigingen in de kinderopvang die invloed hebben op gastouderopvang. Ook is er ruimte om casussen vanuit de praktijk te bespreken, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. We rekenen op jullie komst en kijken uit naar een leerzame, maar vooral gezellige avond.
Tot dan! Nadine en Irina
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Begin 2018 start Gastouder Mila met opvang in eigen woning. Ze wil graag nog wat plekjes opvullen. Neem bij interesse gerust contact op. ... Bekijk meerBekijk minder

Mijn naam is Mila, Moeder van een dochter (2), ervaren gastouder en professional op het gebied van kinderopvang en opvoeding. In Februari/ Maart 2018 start ik met gastouderopvang in mijn eigen woning...

Bekijk op Facebook

Gastouder gezocht! met spoed (18+ uur)

Voor een gezin met twee kinderen (2 en 4) zijn we op zoek naar een gastouder voor de maandag en dinsdag (in overleg ook de woensdag). Het gezin woont in Wassenaar Kerkehout, randje Den Haag.

Ben jij verantwoordelijk, graag in de weer met kinderen communicatief sterk en beschik je over de nodige diploma's? Dan horen we graag van je!

Stuur je CV en motivatie naar info@opvoedplus.nl
Voor vragen neem je contact op met Opvoedplus; Nadine Kranenburg 0629622649

graag delen!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook
Irisstraat 81, 2565 TG, Den Haag
info@opvoedplus.nl
06-29 622 648